Theater Tol

2016-07-01T10:00:34+02:00

Betoverend!

Laat u meeslepen in het Isotopisch universum van Theater TOL. De feërieke wereld van Tol laat niemand onberoerd. Tijdens Isotopia doen ze tal van interventies. De intocht van sprookjesachtige wezens, een bikeparade tot zelfs een operadiva die zich om 12 uur ‘s nachts ontpopt aan een kraan hoog boven de  markt.

Gankpo (Benin) + Izegemse Muziekkorpsen

2016-07-01T10:01:17+02:00

Gankpo (Benin)

De percussionisten van het Belgische ‘Gankpo’ laten u kennis maken met de traditionele percussie. Ze brengen een opzwepend arsenaal van Beninse ritmes met traditionele bellen. Zuid-Beninse percussie, zang en dans worden samengegoten tot een ongewoon repertoire. Een fascinerend klankuniversum geïnspireerd door bezwerende Beninse voodoo-groove sleept u mee in een geweldige, zomerse trance.

Izegem muziekstad! Dit komt zeker ook door het feit dat Izegem over 4 uitstekende korpsen beschikt. Alle korpsen samen vormen het staatsorkest van Isotopia. De herauten gingen alvast op pad in de naburige steden om de  culturele staatsgreep aan te kondigen. Op zaterdagvoormiddag kun je vanaf 10.30 concerten bijwonen van de jeugdorkesten op de zaterdagmarkt. Op zaterdagmiddag volgen ze de Afrikaanse ritmes van Gankpo.

De Izegemse dansscholen

2016-07-06T06:59:08+02:00

De Izegemse dansscholen

zat 9/07 – 16 uur

Het Life Danscenter, So-Fit en de Izegemse Dansacademie zullen het beste van zichzelf geven. De drie dansscholen zullen elk gedurende een halfuur de planken doen daveren.

Hot news !!

Tijdens het optreden van Life Danscenter zal Robin Desmet (uit The Voice) twee nummers meezingen !!

Patrick PickArt

2021-12-30T10:09:56+01:00

Patrick PickArt

Eén van de beste hypnotiseurs van België brengt een show waarin taboe en misvattingen doorbroken worden. Hij legt hypnose uit als een dagelijks, voorkomend, natuurlijk en psychologisch fenomeen. Patrick neemt vrijwilligers uit het publiek mee in een interactieve reis doorheen het onderbewustzijn.

Ben Cane

2021-12-30T10:09:56+01:00

Ben Cane

Een groep met West-Vlaamse Roots. Een zeskoppige formatie uit Izegem en omstreken brengt rock met een rokerig tintje. Een jonge groep die seventies rock en blues sound samenbrengt tot een muur van geluid achter een unieke, ruige stem. Stevige uptempo nummers, elk met een vleugje progressiviteit en elk onder invloed van verschillende, uiteenlopende genres.

Bevergem Live !

2016-05-09T20:54:58+02:00

Bevergem Live !

Freddy De Vadder brengt samen met de Bevergemnaren een ‘geschifte’ muziekshow. ‘Bevergem Live’ brengt muziek die u bekend in de oren zal klinken! De welbekende tv-serie ‘Bevergem’ gaat de muzikale toer op. De soundtrack wordt gebracht door de beroemde en beruchte Bevergemnaren met als voortrekker Freddy De Vadder. Naast de songs uit de reeks, volgen er nog verschillende ijzersterke klassiekers. Plaatjes van Fleetwood Mac, Grace Jones, Cindy Lauper en nog vele anderen passeren de revue. Op het podium zullen te zien zijn: Freddy De Vadder, Claude Delvoye, Martine, Anja, Lorenzo, Elise, Claudine, Gunter Lamoot, Kurt, De Bende Van De Roste, DJ Miel, Bevergem Band en natuurlijk een échte prente. ‘Bevergem Live’ wordt een ‘geschift’ optreden.

Laura Tesoro

2016-05-09T20:55:03+02:00

Laura Tesoro

Nadat Laura Tesoro ons land vertegenwoordigde in Zweden, staat ze een kleine twee maand later in Izegem op de planken met onder andere ‘What’s the pressure?’ Laura Tesoro, een nieuwe trots voor België. We kennen haar reeds van haar rol in Familie en als Jurylid bij Ketnet, maar sinds 2016 vooral bekend door het Eurosong-avontuur. Met ‘What’s the pressure’ zal ze in mei ons land nog vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival en in juli staat ze in Izegem op het podium.

Ertebrekers

2016-05-09T20:55:14+02:00

Ertebrekers

Ertebrekers brengt alledaagse verhalen in een West-Vlaams jasje vol funk, hiphop en soul. Ertebrekers, het nieuwe collectief rond de Izegemse trots Flip Kowlier. Samen met Peter Lesage (Gents toetsenist) en Jeffrey Bearelle (zanger en rapper uit Ingelmunster) brengen ze een nieuwe muziekstijl. Hun muziek is een combinatie van funk, hiphop en soul, terwijl hun teksten charmante verhalen vertellen over de alledaagsheid. Dit alles in het karakteristieke West-Vlaams.

Ga naar de bovenkant