Theater Tol

2016-07-01T10:00:34+02:00

Betoverend!

Laat u meeslepen in het Isotopisch universum van Theater TOL. De feërieke wereld van Tol laat niemand onberoerd. Tijdens Isotopia doen ze tal van interventies. De intocht van sprookjesachtige wezens, een bikeparade tot zelfs een operadiva die zich om 12 uur ‘s nachts ontpopt aan een kraan hoog boven de  markt.

DJ Desperado

2016-07-01T09:55:47+02:00

DJ Desperado

Na enkele omzwervingen als rock en techno-DJ vond Radio Desperado zijn ware muzikale roeping toen hij voor het eerst Balkanbeats te horen kreeg. Het zou echter niet bij dit genre blijven, tegenwoordig mixt hij vlotjes allerlei  exotische klanken en ritmes met elektronische muziek. Het recept slaagt blijkbaar aan want sindsdien vulde hij de dansvloer op Dranouter, Couleur Café, Polé Polé, … Waar de sympathieke West-Vlaming ook komt, hij zorgt  gegarandeerd voor een bruisende fiësta vol heerlijke hedendaagse wereldmuziek.

Scala and Kolacny brothers

2016-05-10T15:35:18+02:00

Scala and Kolacny brothers

Het alombekende meisjeskoor Scala komt richting Isotopia. Hun 20 lentes vieren ze met een reeks heuse verjaardagsconcerten. Eén van deze concerten zal doorgaan op ons festival. Koorzangeressen van de beginjaren tot nu zullen het podium delen. De voorstelling van de Kolacny Brothers en Scala vormt een artistiek hoogtepunt. Hedendaagse successen, maar ook triomf uit het verleden zullen de show mooi vormgeven

Brassaholic + Izegemse Muziekkorpsen

2016-07-01T10:01:04+02:00

Brassaholic + Izegemse Muziekkorpsen

Tien supergemotiveerde, geschoolde en ervaren muzikanten, diepgeworteld in hun West-Vlaamse roots, verenigen zich in hun ultieme uitdaging: het beste van de Balkan te mengen met eigen tradities. Net zoals de Balkan-muziek een dolle cocktail is met het beste van vele plekken, wil Brassaholic een programma voorschotelen om muzikaal te likkebaarden.

Izegem muziekstad! Dit komt zeker ook door het feit dat Izegem over 4 uitstekende korpsen beschikt. Alle korpsen samen vormen het staatsorkest van Isotopia. De herauten gingen alvast op pad in de naburige steden om de  culturele staatsgreep aan te kondigen. Op vrijdag spelen ze allemaal samen met Brassaholic. Dat wordt kippevel!

Koninklijke Muziekkapel van de Marine

2016-05-10T06:49:56+02:00

Koninklijke Muziekkapel van de Marine

Een flexibel orkest onder leiding van Izegemnaar Bjorn Verschoor dat in het kader van de militaire tradities de eigen culturele achtergrond, klasse, entertainment, show… laten samensmelten tot een nieuw concept. Ze gaan van Cuba tot Afrika, heen en terug, terwijl ze vele zuiderse stranden en terrasjes passeren. Een zuiders sfeertje gebracht door de beste Belgische Big Band.

Esta Polyesta

2016-05-10T06:48:03+02:00

Esta Polyesta

Dj Polyesta creërt een feest met Global Beats en Ethno House. Haar repertoire bestaat uit wereldmuziek met daarin Balkan Beats verwerkt. Vanwege haar liefde voor elektronische muziek, voegt ze de etnische muziek samen met de elektronische tot een funky feel-good mix. Continentale klanken worden gecombineerd tot dansmuziek. Ze brengt een vloeiende en vrouwelijke stijl, waarop niemand kan stil staan.

Ga naar de bovenkant