Donderdag 6 juli
Film & Massa-barbecue

Onder de Centrale Vaartbrug (aan Zuidkaai 6)

Samen met de Izegemse Bibliotheek en de Izegemse Noord-Zuidverenigingen presenteren wij je vier schitterende wereldfilms.
Meer nog … breng je eigen vlees mee en laat het bakken door de koks van Isotopia. Wij zorgen voor borden en bestek, verse groentjes en stokbrood.
Cocktails, popcorn en allerlei drankjes kan je kopen ten voordele van de vele Izegemse Noord-Zuidprojecten. We braden tussen 18 en 21 uur. We zijn voorzien op 600 eters dus, … kom op tijd!

  • 14 uur: JUNGLEBOOK (Nederlands gesproken)
  • 16 uur: LES BARONS
  • 18 uur: START BARBECUE (doorlopend tot 21 uur)
  • 20 uur: GIRL WITH A PEARL EARRING
  • 22 uur: LA SOURCE DES FEMMES

De films

Junglebook

14 uur

Maak kennis met Mowgli en de andere inwoners van de jungle in deze schitterende nieuwe Disney-film. Nederlands gesproken !

Les Barons

16 uur

Een toffe komedie van eigen bodem over jongeren van de tweede en derde generatie migranten in Sint-Jans-Molenbeek.

Girl with a pearl earring

20 uur

Griet (Scarlett Johansson) is de dochter van een Delftse tegelmaker. Zij komt op zestienjarige leeftijd als dienstmeisje bij de schilder Johannes Vermeer in de huishouding werken. E en wonderbaarlijke wereld gaat voor haar open.

La source des femmes

22 uur

Ergens in een klein dorpje tussen Noord-Afrika en het Midden-Oosten trotseren de vrouwen elke dag de snikhete brandende zon hoog in de bergen om hun dorp van bronwater te voorzien. De pas getrouwde Leila stelt een ‘liefdesstaking’ voor aan de andere vrouwen van het dorp: geen liefkozingen of geen seks meer tot de mannen zelf water naar het dorp dragen…